EPDM Phoenix PDT 


VANAF NU ZIJN AL ONZE ARTIKELEN ALLLEEN TE BESTELLLEN IN ONZE NIEUWE WEBWINKEL

WWW.DAKCONCEPT.NL

Ons assortiment:

Resitrix MB
Een thermisch lasbare EPDM dakbaan voorzien van glasdraadwapening en aan de onderzijde voorzien van SBS hoogpolymeer afgewerkt met PE-folie, dikte 3,1 mm.
Toepasbaar in losliggend geballaste, mechanisch bevestigde of gekleefde dakbedekkingssystemen. Levensduurverwachting 40 jaar. Compleet assortiment dakaccessoires voor EPDM uit voorraad leverbaar.

Resitrix SKW
Een thermisch lasbare EPDM dakbaan voorzien van glasdraadwapening en aan de onderzijde voorzien van zelfklevende SBS hoogpolymeer, dikte 2,5 mm. Toepasbaar in partieel- en volledig gekleefde dakbedekkingssystemen met hechtprimer FG 35. Levensduurverwachting 40 jaar.

Resistit PERFEKT E SK
Een zelfklevende gewapende EPDM strook met een dikte van 1,6mm. Resistit PERFEKT E SK is uitermate geschikt als afdichting, daar waar vocht of regen kan binnendringen. Dit geldt voor diverse bouwdelen, zoals kozijnen, dorpels, gevelelementen, funderingen en kelderwanden. Een ideaal product voor het bekleden van houten en metalen goten voor zowel nieuwbouw als renovatie. Voor gevelindustrie en timmerfabriek is Resistit PERFEKT E SK het product voor lood. De strook heeft een lengte van 20 meter per rol en is standaard leverbaar in de breedtes 100, 150, 200, 250, 300, 333, 400, 500, 666, 750 en 1000 mm.


Kijk hier voor de gereedschappen om onze EPDM producten te kunnen verwerken.

 

© 2013 - 2021 Webshop Dakconcept | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel