Epdm dakbedekking 


VANAF NU ZIJN AL ONZE ARTIKELEN ALLLEEN TE BESTELLLEN IN ONZE NIEUWE WEBWINKEL

WWW.DAKCONCEPT.NL

EPDM is een rubber die te gebruiken is voor verschillende toepassingen. Onze EPDM is speciaal gemaakt als dakbedekking & gootbekleding. Het materiaal is eenvoudig en brandveilig te plaatsen en heeft een lange levensduur van meer dan 40 jaar.

Ons assortiment:

Europese EPDM 1,2mm membranen
Voor elk budget een nieuw dak! Ontdek & doe het zelf!

Door de verschillende rol afmetingen, is voor elk dak een passend epdm membraan snel te leveren. Door de simpele verwerking waarbij alleen lijm & kit benodigd is, volstaat een simpele maar snelle afdichting van uw nieuwe dak! Ook om uw dakgoot te renoveren is Europese EPDM een perfect product om aan te brengen. Een nieuwe dakgoot maakt u vakkundig met onze rollen EPDM simpel & snel. Door de diverse rolafmetingen is er altijd een geschikte breedte beschikbaar. De rolbreedte varieren van 0,30 - 1,00 meter. Lijm & kit volstaat voor een goede verwerking.

Resitrix & Resistit EPDM
Deze thermisch lasbare EPDM is van onverwoestbare kwaliteit. Met zijn bewezen levensduur van meer dan 40 jaar hoeft deze EPDM zich al lang niet meer te bewijzen. Resitrix dakbanen zijn toepasbaar voor het dakvlak in diverse bevestigingsmogelijkheden als zelfklevend of mechanisch bevestigd. De zelfklevende Resistit rollen EPDM zijn ideaal toebasbaar als gootbekleding, loodvervanger, afdichting kozijnen, dorpels etc. De ondergrond wordt altijd voorbehand met de hechtprimer FG35.


Kijk hier voor de gereedschappen om onze EPDM producten te kunnen verwerken.

© 2013 - 2021 Webshop Dakconcept | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel