Dakshingles


BESTEL NU OP ONZE GEHELE VERNIEUWDE WEBSITE https://www.dakconcept.nl/Shingles

IKO Shingles

Dakshingles van IKO zijn van nature waterdicht. Ondanks hun lichte gewicht zijn ze bestendig tegen extreme weersomstandigheden. IKO shingles zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en vormen, passend bij de stijl van ieder gebouw.

5 redenen om voor IKO shingles te kiezen

1. Extreem weerbestendig
Iko dakshingles zijn zeer bestand tegen elk type weer, gaande van pooltempraturen tot tropische hitte, vochtigheid en wind. De basis van glasvlies is zeer stabiel, de bovenkant is zeer duurzaam en de korrel biedt de ultieme bescherming. Daardoor kan IKO reele bescherming voor uw dak bieden tegen hagel, krachtige wind tot 220km/uur, sneeuw en ijs, de hitte van de woestijn en UV-stralen.

2. Kleiner budget
Een lichtere dakstructuur betekent een groot budgettair verschil in de contructie van uw huis. Shingles zijn in vergelijking met meer conventionele dakbedekkingen veel lichter in gewicht en flexibeler, zonder in te boeten aan kwaliteit. IKO dakshingles kunnen snel en makkelijk verlegd worden, enerzijds door hun lage gewicht en anderzijds omdat ze zonder meer over de bestaande dakconctructie geplaatst kunnen worden bij renovatieprojecten.

3. Merkbaar stijlvol
Iko dakshingles zijn beschikbaar in een breed gamma aan kleuren en vormen die passen bij elk type woning en omgeving. Door de kleurvastheid en de UV-bestendige kwaliteiten van het product behoudt het zijn oorspronkelke esthetische uitzicht gedurende een lange tijd. Met een dergelijke flexibiliteit en keuze wachten er ontelbaar veel creatieve oplossingen.

4. Natuurlijk veilig
Het lage gewicht van de shingles biedt ook een positief ecologisch effect. Het transportgewicht van het materiaal is laag, wat leidt tot een veel kleine impact op de omgeving. ook bieden de verschillende ventilatiesystemen in het IKO gamma een optimale luchtcirculatie en isolatie, die beide goed zijn voor de gezondheid en resulteren in lagere energiekosten.

5. Perfecte isolatie
Iko dakshingles absorberen een grote hoeveelheid geluid veroorzaakt door regen en hagel op daken, wat het product bij vergelijking met andere materialen tot de beste keuze maakt voor geluidsisolatie. Het is ook veel moeilijker voor ongedierte om shingledaken binnen te dringen, wat een extra bescherming biedt voor uw zolder.

Mocht u vragen hebben of kan u een product niet vinden in onze webwinkel? wellicht kunnen wij u deze toch leveren. Neem vrijblijvend contact met ons via het contactformulier.

© 2013 - 2021 Webshop Dakconcept | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel