Nieuws


13 april 2015
Nieuwe betaalmogelijkheid. Naast i-deal, vooraf overmaken en Bancontact/Mister Cash nu ook betalen via de vielige omgeving van PAYPAL

6 t/m 9 april 2015 UPDATE
Door een technische storing kan het zijn dat wij uw email niet hebben ontvangen. Mochten wij uw vraag tot op heden niet hebben beantwoord dan willen wij u verzoeken uw vraag nogmaals te mailen. De storing is inmiddels opgelost.

1 april 2015
Geen grap, profiteer deze maand van onze actieartikelen in de 'DAKCONCEPT actiekrant APRIL''.
klik hier om de actiekrant te bekijken.

14 maart 2015
Het 6% tarief is nog geldig t/m 1 juli 2015. PROFITEERT U OOK! Vanaf 1 maart 2013 tot en met 1 juli 2015 is de BTW voor renovatie van uw woning verlaagd naar 6%. Vandaar dat u in de meeste gevallen gebruik kunt maken van deze regeling.

Op welke werkzaamheden is het verlaagde BTW-tarief (6%) van toepassing?

  • Het verlaagde tarief is van toepassing op alle renovatie- en herstelwerkzaamheden die in en aan een woning worden verricht, dus ook dakbedekkingswerkzaamheden
  • Renovatie- en herstelwerkzaamheden zijn het vernieuwen, vergroten, herstellen of vervangen en onderhouden, van (delen van) de woning, bijvoorbeeld het dak
    Ook het aanbrengen, vernieuwen en onderhouden van een dakterras of zonnepanelen vallen hieronder.
  • Het verlaagde tarief is uitsluitend van toepassing op het arbeidsloon van de renovatie- en herstelwerkzaamheid en dus niet op de materialen.
  • De woning moet minimaal 2 jaar oud zijn, gerekend vanaf de eerste ingebruikname.

Let op!Het 6%-tarief geldt alleen voor het arbeidsloon, niet voor de gebruikte materialen.

Krijg ik 2 facturen?
U krijgt 1 factuur, wij brengen één bedrag in rekening voor de uitgevoerde werkzaamheden. Dit bedrag wordt op de factuur gesplitst. Voor de materialen brengen wij 21% btw in rekening. Over het arbeidsloon brengen wij 6% btw in rekening.

03 maart 2015
Vanaf vandaag is het ook mogelijk om via Bancontact/Mister Cash te betalen. Bankcontact/Mister Cash is verreweg de populairste manier van online betalen in België en bieden wij naast 'I-deal' en 'vooraf betalen' aan als betaalmogelijkheid. 

23 februari 2015
Onze geheel vernieuwde website is vanaf vandaag online. Bestel nu nog gemakkelijker uw producten in onze WEBSHOP of bekijk de pagina DAKBEDEKKING?Hier vind u alle informatie over onze diensten. Offerte nodig? geen probleem, vraag deze vandaag nog geheel vrijblijvend aan. Neem ook eens een kijkje in onze PORTFOLIO, bekijk de reeds door ons afgeronde projecten. Meer informatie? bel of mail naar Dakconcept. Wij helpen u graag verder.

© 2013 - 2021 Webshop Dakconcept | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel